background
Van der Helm & Co Makelaars

Hazenstraat 2, 1216 AX Hilversum is niet meer beschikbaar.

Deze woning is succesvol verkocht door Van der Helm & Co Makelaars.

Bent u op zoek naar andere woningen?
Onze makelaars staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale woning.

Bezoek onze website voor ons actuele aanbod.

Onze diensten

Verkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar voor de verkoop van uw woning in Hilversum en omgeving? Van der Helm & Co Makelaars is gespecialiseerd in het verkopen van woningen en staat klaar om u te helpen bij het succesvol verkopen van uw huis.

Onze ervaren makelaars begrijpen dat het verkopen van een huis een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij een persoonlijke en professionele aanpak. Wij werken met een effectieve verkoopstrategie die is afgestemd op de specifieke kenmerken van uw woning en de huidige marktomstandigheden. Door onze uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt in Hilversum kunnen wij u voorzien van waardevol advies en begeleiding gedurende het gehele verkoopproces.

Of u nu een woonhuis, appartement of villa wilt verkopen, wij zorgen voor een doeltreffende marketingcampagne om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Door gebruik te maken van diverse kanalen en ons uitgebreide netwerk, streven wij ernaar om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen.

Bij Van der Helm & Co Makelaars kunt u rekenen op transparante communicatie, deskundig advies en een professionele aanpak. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op de volgende stap in uw leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van uw huis in Hilversum.

Meer info over Huis verkopen in Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

Aankoop

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Hilversum? Van der Helm & Co Makelaars is dé aankoopmakelaar die u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de aankoop van uw nieuwe woonhuis in Hilversum en omgeving. Met onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt bij het aankopen van uw huis.

Bij Van der Helm & Co Makelaars begrijpen we dat het kopen van een huis een grote stap is. Daarom bieden wij een persoonlijk kennismakingsgesprek aan, waarin we uw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens gaan we actief op zoek naar het perfecte huis voor u, begeleiden we u bij bezichtigingen en onderhandelingen, en zorgen we ervoor dat u zorgeloos uw droomwoning kunt aankopen.

Kies voor Van der Helm & Co Makelaars en laat ons u helpen bij het vinden en aankopen van uw ideale huis in Hilversum.

Meer info over Huis kopen in Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

(ver)Huur

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Hilversum voor het huren of verhuren van een gemeubileerde woning? Specialist Hilversum is de perfecte partner voor u. Wij werken nauw samen met Van der Helm & Co Makelaars om ervoor te zorgen dat u de perfecte woonruimte vindt of uw woning succesvol verhuurt. Of u nu op zoek bent naar een huurwoning, een gemeubileerde woning of een woonhuis, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van uw ideale woning of het succesvol verhuren van uw eigendom.

Meer info over Specialist Hilversum verhuur gemeubileerde woningen bij Van der Helm & Co Makelaars

Taxatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare NWWI taxateur in Hilversum en omgeving? Dan bent u bij Van der Helm & Co Makelaars aan het juiste adres. Onze gecertificeerde NWWI taxateur staat voor u klaar om uw woning te taxeren. Of het nu gaat om een taxatie voor de aan- of verkoop van uw woning, een hypotheekaanvraag of een waardebepaling van uw woonhuis, wij helpen u graag verder.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt, kunnen wij u voorzien van een nauwkeurige taxatie van uw woning. Onze NWWI taxateur zorgt ervoor dat de taxatie voldoet aan de strenge eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waardoor u verzekerd bent van een gevalideerd taxatierapport.

Wilt u een taxatie-opdracht aanvragen of meer informatie over onze taxatiediensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen bij het taxeren van uw woning.

Meer info over NWWI taxateur Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars

Expats

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Hilversum die gespecialiseerd is in de verhuur van gemeubileerde woningen aan expats? Zoek dan niet verder, want Van der Helm & Co Makelaars is dé specialist op dit gebied. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de regio, kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte gemeubileerde woning voor expats in Hilversum en omgeving.

Als expat is het niet altijd eenvoudig om een geschikte woning te vinden in een nieuwe stad. U heeft wellicht specifieke wensen en eisen als het gaat om de locatie, de grootte en de inrichting van de woning. Bij Van der Helm & Co Makelaars begrijpen wij dat als geen ander. Wij hebben een ruim aanbod aan gemeubileerde woningen die speciaal zijn ingericht voor expats. Of u nu op zoek bent naar een modern appartement in het centrum van Hilversum of een ruim woonhuis in een kindvriendelijke buurt, wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet.

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het begeleiden van expats bij het vinden van een geschikte huurwoning. Wij kunnen u niet alleen helpen bij het vinden van een woning die aan al uw wensen voldoet, maar ook bij het regelen van alle administratieve zaken die komen kijken bij het huren van een woning in Nederland. Van het opstellen van het huurcontract tot het regelen van de sleuteloverdracht, wij nemen al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op het settelen in uw nieuwe thuis.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van verhuurders en vastgoedeigenaren in Hilversum en omgeving, waardoor wij vaak als eerste op de hoogte zijn van nieuwe gemeubileerde woningen die beschikbaar komen voor verhuur. Hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt helpen bij het vinden van een geschikte woning, zodat u niet lang hoeft te wachten voordat u uw nieuwe thuis kunt betrekken.

Bij Van der Helm & Co Makelaars streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en gaan actief op zoek naar een woning die hieraan voldoet. Onze makelaars zijn goed op de hoogte van de lokale huurmarkt en kunnen u voorzien van waardevol advies over de verschillende wijken en buurten in Hilversum. Of u nu op zoek bent naar een levendige buurt met veel voorzieningen of juist naar een rustige omgeving met veel groen, wij kunnen u helpen bij het vinden van de perfecte locatie voor uw nieuwe woning.

Bent u een expat die op zoek is naar een gemeubileerde woning in Hilversum? Neem dan vandaag nog contact op met Van der Helm & Co Makelaars. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet. Onze ervaren makelaars kunnen u voorzien van deskundig advies en begeleiden u tijdens het gehele huurproces. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van uw nieuwe thuis in Hilversum!

Meer info over Specialist in verhuur gemeubileerde expats Hilversum bij Van der Helm & Co Makelaars